Montville

The steep slope of this allotment provided a number of construction and design challenges; however the result was an impressive house with excellent street appeal. The design features a large central living area and expansive front verandah, with bedrooms situated at each end of the house. The kids end of the house features a separate lounge room that opens onto the tiled pool area. The living areas feature polished Blackbutt timber floors, with high raking ceilings. A full 3m high by 30m long waterproofed retaining wall allows for the underside of the house to be enclosed at a later day if desired.


A combination of claddings and stacked stone feature tiles combine with the excellent landscaping undertaken by the owners to create a very attractive, modern home.


Last Updated: Thursday, 13 May 2021 18:15